Meteen naar de inhoud

Over mij

“Ik gun iedereen dat hij zichzelf kent, zichzelf snapt en tevreden is met wie hij is. Ook jij mag van het leven genieten en als ik jou daarbij mag helpen, dan ervaar ik dat als een groot voorrecht.”

Cynthia Schoemaker

Verbondenheid is het voelen van een hechte en warme band met anderen en je wederzijds gewaardeerd voelen. Hierdoor kan jij weer mogelijkheden, kansen en krachten in jezelf zien. Om meer verbondenheid te creëren werken we aan (één of meerdere van) de volgende componenten: contact, openheid, eerlijkheid, aanpassen, jezelf zijn, rust en duidelijkheid. Ook het accepteren van datgene wat je niet kan veranderen hoort daarbij: “je bent oké zoals je bent”.

Vanuit deze basis bied ik coaching aan kinderen en ouders.

Mijn werkwijze is coachend. Jij weet als geen ander wie jij bent. Ik help je om dat laatste stukje te ontdekken. Ik ben open en werk oplossingsgericht.

Meer info of een afspraak?
“Ik ben klaar om te starten, jij ook?”


Je bent welkom in mijn praktijk in Alphen aan den Rijn. Vind je het prettiger om af te spreken in jouw eigen omgeving of op de locatie waar we een activiteit uit kunnen voeren? Alles is mogelijk, zolang jij je er goed bij voelt.
Wil je persoonlijk contact, dan kan je mij bereiken op 06 24 24 60 17.